Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. Irány a játék!

27. játékfrissítés – Poseidon ünnepe

Kategória: 'Tech hirdetmények', témanyitó: ThunderS, témanyitás ideje: 3.12.13.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. ThunderS
  Offline

  ThunderS Team Leader Team BSGO

  27. játékfrissítés – Poseidon ünnepe

  December 4-én, szerdán frissítés kerül minden live szerverre. Ez a frissítés tartalmazza a téli eventet: Poseidon ünnepét, a Dradis Contact gyors játék verzióját, valamint néhány hibajavítást.

  A „Poseidon ünnepe” téli event december 5-én kezdődik. További részleteket kicsit később, külön olvashattok.

  Próbáld ki a „Dradis Contact” játék gyors verzióját: mostantól kezdve kiválaszthatod, hány menetet akarsz játszani automatikusan (1-10), miközben minden körben meghatározott számú rakétát használsz. Egy kép az újdonságról:

  [​IMG]

  A szervereket a frissítés bevezetéséhez kb. 120 percre le kell állítanunk karbantartás miatt. A leállítást 9:30-kor (CET, UTC+1) kezdjük. 15 perccel a leállítás előtt megjelenik a figyelmeztető felirat és elkezdődik a visszaszámlálás az adott szereveren.

  A játék frissítése a következő sorrendben kerül a szerverekre:

  9.30(CET) – EU KOBOL
  10:00 (CET) – EU Libran, Virgon, Canceron
  10:30 (CET) – EU Tauron, Picon, Sagitarron
  11:00 (CET) – US kelet
  11:30 (CET) – US nyugat


  Játékelemek:
  - Téli event: Poseidon ünnepe
  - Dradis Contact: gyors játék funkció bevezetése

  Hibajavítások:
  - Kijavítottunk egy hibát, amely ahhoz vezethetett, hogy az elhasználódó javaknál a Dradis Contact játékban hibás ikon jelent meg.
  - Kijavítottunk egy hibát, amely ahhoz vezethetett, hogy a Dradis Contact játék költsége nem frissült egy célpont kijelölésének törlésekor.
  - Kijavítottunk egy hibát, amely ahhoz vezethetett, hogy a kamera nem volt elérhető, ha az egérmutató a felhasználói felület bizonyos pontján volt.
  - Kijavítottunk egy hibát, amely ahhoz vezethetett, hogy az NPC-k bányászhajók megsemmisítése után nem mozogtak. Most már ezek az NPC-k megtámadják a játékosokat a hatókörükön belül.

  Vitatopik: http://en.bigpoint.com/bsgo/board/threads/27-jatekfrissites-poseidon-uennepe-vitatema.2478/

  A Battlestar Online Galactica Csapata
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása