1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Torony kávézó csevegője

Discussion in 'Magyar szekció' started by Métisz, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. BpLisztFerencAirport

  BpLisztFerencAirport Forum Connoisseur

  Inkább nevezzük Nap-kata öreg lány viharnak. :D :)
   
  Last edited: Dec 3, 2018
 2. airoli79

  airoli79 Forum-Greenhorn

  Sziasztok! Sok-sok évvel ezelőtt kezdtem játszani ezzel a játékkal, talán olyan 10 évvel ezelőtt, de kb 7 éve valamiért besokalltam, vagy az időm lett jóval kevesebb, de ráfelejtettem. Tegnap viszont újra elkezdtem játszani, vagyis folytatni a régit. Ha gondoljátok, küldjetek nyugodtan gépeket, amelyiket csak tudom ki fogom szolgálni! ;-) Légcsavarszeles szép napot mindenkinek!
   
 3. Anyakata

  Anyakata Forum Overlooker

  "Amíg nem ismersz, ne mondj semmit rólam..."
   
 4. BpLisztFerencAirport

  BpLisztFerencAirport Forum Connoisseur

  Le merem fogadni nem is a képen látható hölgyre hasonlitasz még nem is nézel úgy ki,más részt túl szép és igaz lenne az ahogy te kinéznél a szép nőcire,pedig jóval elmarad a látszat,csak szeretnél hasonlitani erre a szép nőcire,más részt nem mondtam semmi rosszat rólad,azt hogy öreg lány azt azért írtam mert nem láttam a valódi fotódat.Jobb ha nem ismerlek,mert a végén azt is rámfogod hogy már találkoztunk és beszélgettünk.
   
 5. flashman18

  flashman18 Forum Expert


  Szia. Nos, nem elég, hogy tele van helyesírási hibával a mondandód. Nem is ez a lényeg. Azért kicsit fogd vissza magad, senki nem beszélt így veled szerintem. Te sem örülnél neki ha így írt volna Anyakata... Több tiszteletet a másik iránt. Ha a fejlesztőkkel van tele a tököd akkor ott támadj, ne egy másik játékostársadnak ess neki észlény...Épp elég IQharcos van a neten, nem hiányzik nekünk még egy.
   

Share This Page